Catalog

Parteneri
MICROSOFT PARTNER
srl.md
IBM PARTNER
Easy Credit
open.md

ro | ru | en   
(coş gol)

COMPANY PROFILE

Firma "NORMA"S.R.L. a fost inregistrata ca societate cu raspundere limitata cu capital privat la 10 noiembrie 1992. Domeniul principal de activitate este prestarea serviciilor informatice si de telecomunicatii persoanelor fizice si juridice. Firma NORMA S.R.L este înregistrată la AGEPI ca marcă (conform certificatului nr.6206). La moment pentru activitatea sa Firma "NORMA"S.R.L. detine urmatoarele licente:- Nr. 011537 din 18 iunie 2004 " Prestarea serviciilor in domeniul informaticii ";- Nr. 024026 din 16 ianuarie 2007 " Prestarea serviciilor de telefonie fixa locala ";- Nr. 011027 din 05 ianuarie 2004 “Activitatea de invatamant(instruire prin cursuri)”.Firma NORMA S.R.L detine Certficatul de Centru de Testare acreditat ECDL(European Computer Driving Licence) nr.131 din 15.10.2003, eliberat de ECDL Romania. La momentul actual Firma "NORMA"S.R.L. este IBM Business Partner, Partener autorizat Microsoft si reprezentantul Draka Comteq Iberica. Pe parcursul activitatii sale Firma "NORMA"S.R.L. a efectuat mai multe proiecte si lucrari mari, printre care se pot mentiona urmatoarele:- Proiectarea si instalarea sistemului corporativ de posta electronica(standard x.400 cu elemente de semnatura electronica, autoprocesare de date si schimb documente electronice) in BC"Moldova-Agroindbank"S.A.(46 subunitati pe tot teritoriul R.Moldova),inclusiv scolarizarea personalului;- Proiectarea Retelei de telecomunicatii(backbone) pentru Compania « Telemedia Group » pe baza de echipament Ericsson ;- Proiectarea sistemului de prestare servicii Internet si IP-telefonie pentru Compania « Telemedia Group » pe baza de echipament Ericsson si Cisco;- Proiectarea si instalarea retelei locale in sediul central al BC"Moldova-Agroindbank"S.A.,inclusiv lucrarile de cablare structurata si instalare fibra optica;- Proiectarea si instalarea retelelor locale in sediile Filialelor Centru, Nr.1, Operationale, Ungheni, Soroca ale BC"Moldova-Agroindbank"S.A.;- Proiectarea si instalarea retelei locale in Biblioteca Nationala in baza donatiilor Fundatiei Soros;- Instalarea claselor cu retele locale in Universitatea de Stat a Moldovei, Universitatea Pedagogica in baza donatiilor Fundatiei Soros.- Lucrari si instalari de echipament in Academia de Stiinte a Moldovei(in baza granturilor din strainatate).In afara de aceste lucrari majore, Firma "NORMA"S.R.L. livreaza si instaleaza orice fel de echipament informatic, ofera servicii de mentenanta a tehnicii de calcul, servicii de consultanta in domeniul informaticii si telecomunicatiilor.

Pe parcursul activităţii "NORMA"S.R.L. a avut şi are în calitate de partener de afaceri următorii clienţi de valoare, ca BC"Moldova-Agroindbank"S.A.; Coca-Cola Bottlers Chisinau S.R.L.; Academia de Stiinte a Moldovei; Banca de Economii a Moldovei; AGEPI, Moldtelecom, Telemedia Group.

 


Ştiri

ADRESA NOASTRA

NORMA S.R.L. 
str.31 August 1989, 38/1
Tel: 27-52-32
Fax: 22-83-34
Suport Tehnic: 22-83-34

BANERE
Comutitatea Virtuala de Business
INTEL

 Pagina principala |  Despre noi |  Contacte |  Price list |  Calculatoare in chirie |  Calculatoare in credit |  Service centru |  Internet acces |  Hosting by MivoCloud